Neon Lichtreclame voor Dommel 18

De Dommelstraat – een van de bekende uitgaansstraten in Eindhoven – is een prachtige Neon Lichtreclame rijker. De gevel van Café & Steakhouse Dommel 18 is sinds kort uitgerust met een sfeervolle blikvanger in neon. Dommel 18 staat voor ‘heerlijk eten en gezellig borrelen in een fantastische ambiance.

Uitnodigende Neon Lichtreclame

De bedrijfsnaam en de tekst ‘Steakhouse & Café’ in neon nodigen uit om binnen te lopen en te genieten van de gastvrijheid, een heerlijk diner, een glaasje wijn, een Belgisch biertje of een borrelhapje.

Speelse of zakelijke uitstraling in neon

Het gebruikte lettertype – in de vorm van een handschrift – laat in één oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn van een tekst in Neon. Dommel 18 koos voor deze speelse variant. Gaat uw voorkeur uit naar een meer zakelijke uitstraling? Ook uw gewenste identiteit vertalen we graag in een logo, letters of afbeelding in neon.

Favoriete plekje in de Dommelstraat

Het bruin café van Dommel 18 heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en beschikt over een uitgebreide bier- en drankenkaart. Het steakhouse serveert overheerlijke biefstukken, T-bone steaks en grillgerechten. De eerste verdieping herbergt een vergaderruimte die plek biedt voor vergaderingen, besprekingen, workshops of besloten feestjes voor maximaal 50 personen. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds bent u hier van harte welkom.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Bel (0499) 329 300

Vul het contactformulier in

Klik op onderstaande foto’s voor een impressie van de Neon Lichtreclame voor Dommel 18

Enthousiast geworden door Neon Lichtreclame voor Dommel 18?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de overige projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio tref je een impressie aan van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert  jouw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?