Passie voor lichtreclame: van vader op zoon 

De drijvende kracht achter Neon, het moderne ambacht is Jurgen Brouwers, eigenaar van Brouwers Reklame uit Son, vlakbij Eindhoven. Jurgen kreeg lichtreclame met de paplepel ingegeven. Aan de hand van zijn vader – die 44 jaar bij Gooren Lichtreclame werkte – leerde hij als klein jongetje het vak. Jurgen keek zijn ogen uit als zijn grote voorbeeld aan de keukentafel lichtreclames in elkaar zette. Hij raakte besmet door het virus dat lichtreclame heet.  

Leerschool en familiebedrijf

Zijn ambitie was duidelijk: Jurgen wilde in de voetsporen van zijn vader treden. Op zijn 16e begon hij zijn leerschool als lasser en plaatwerker bij Gooren Lichtreclame. Vanaf zijn 27ste vertolkte hij 4 jaar de rol van bedrijfsleider. Toen was de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Zijn vader ging met vervroegd pensioen en ondersteunde hem bij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer met Brouwers Reklame. Het bedrijf had zijn roots in Dommelen, werkte jarenlang vanuit Son en beschikt nu over een modern bedrijfspand met werkplaats in Veldhoven (bij Eindhoven). De liefde voor het vak is ook bij zijn zoon aanwezig. Komend jaar gaat hij in het familiebedrijf zijn eerste ervaringen opdoen.   

Ambassadeur voor Neon, het moderne ambacht

Als Jurgen Brouwers over neon begint te praten, fonkelen zijn ogen van opwinding. Met zijn enthousiasme en liefde voor neon is hij een echte ambassadeur voor Neon, het moderne ambacht.  Met de oprichting van dit bedrijf geeft hij invulling aan een jongensdroom. Neon lichtreclame is voor hem dé manier om onderscheidend te zijn en authentiek te communiceren. Een groeiend aantal klanten deelt zijn voorliefde voor neon. Raakt u binnenkort ook besmet?  

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Jurgen Brouwers met borstbeeld vader

Logo’s in neon

Een opvallend logo is het uithangbord van uw bedrijf. Met een bedrijfslogo in neon geeft u extra cachet aan deze uitstraling.

Letters in neon

Met letters in neon creëert u aan de gevel, aan de wand of in een winkelinterieur een unieke, authentieke sfeer. 

Afbeeldingen in neon

Ontdek hoe de liefde voor neon lichtreclame van vader op zoon overgaat. Deelt u binnenkort deze voorliefde ook?

Aanvraag voor of meer informatie over Neon lichtreclame

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.