Neonreclames: blikvangers bij uitstek

Neonreclames veroveren de gevels van bedrijven, winkels en restaurants. Neon lichtreclames springen direct in het oog door hun warme, herkenbare en authentieke uitstraling. Steeds meer ondernemers kiezen voor een eerste, onuitwisbare indruk van hun bedrijf of organisatie in neon. Het is geen wonder dat neon nog steeds zo populair is. Neonreclame heeft deze populariteit te danken aan de unieke combinatie van felle kleuren en duurzaamheid. U slaat dus 2 vliegen in één klap: uw neonreclame valt op en gaat lekker lang mee.

Ambacht van vader op zoon

Als kleine jongen leerde Jurgen Brouwers de ambachtelijke techniek van zijn vader. Enkele jaren geleden kwam hij op het idee om dit ambacht een tweede leven te geven. Met succes. Met Neon, het moderne ambacht geeft hij invulling aan een langgekoesterde wens. Nu is het zijn wens om neonreclame voor neonreclame Nederland en België te veroveren. De eerste logo’s, letters en afbeeldingen zien er professioneel en veelbelovend uit. De reacties van klanten zijn zeer positief. Steekt u binnenkort ook uw neonlicht op?

Van idee tot realisatie in één hand

Neonreclames bieden 1001 mogelijkheden in kleur, vorm en uitstraling. De productie en assemblage van neonreclames is een ambachtelijk vak, dat bij Brouwers Reklame van vader op zoon wordt doorgegeven. Onze vakmensen hebben dit vak als geen ander in de vingers. Ze weten precies hoe ze de neonbuizen – na verhitting met een gasbrander – met de hand moeten buigen om de gewenste vorm te krijgen. Ook verstaan ze de kunst om de neonbuizen met fluorescerend poeder te vullen, het glas te bakken, de letters of vormen aan elkaar te lassen en de elektrodes aan te brengen en te activeren.

kracht van neonreclame - productie van neon lichtreclame

kracht van neonreclame - glasblazen neon lichtreclame

Kracht van Neon, het moderne ambacht

Neon, het moderne ambacht is – als onderdeel van Brouwers Reklame – een echt familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de creatie, productie, assemblage en montage van onderscheidende lichtreclames.

  • Kennisoverdracht van vader op zoon
  • Gepokt en gemazeld in verhitting, vullen en buigen van neonbuizen
  • Professioneel onderhoud om knipperende neonreclames, onnodige storingen en dure schades te voorkomen
  • Kwaliteit, zorgvuldigheid en veiligheid staan hoog in het vaandel
  • Van idee tot ontwerp en van productie tot montage onder één dak

Verwachtingen overtreffen

Ik wilde graag meer opvallen met de gevel van Dommel 18. Jurgen Brouwers overtuigde me om te kiezen voor neon. De samenwerking met hem is heel goed bevallen. Het was prettig dat ik uit meerdere voorstellen kon kiezen én dat ik via een visualisatie een beeld kreeg van de neonreclame bij dag- en nachtlicht. De speelsheid van de letters Steakhouse & Café combineert prachtig met de statige uitstraling van de bedrijfsnaam Dommel 18. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben er heel erg blij mee.

(Ruud Bakker, eigenaar Dommel 18)

Bekijk onderstaande projecten van Neon, het moderne ambacht

 

Overtuigd van de meerwaarde van neonreclame? Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Bel (0499) 329 300

Vul contactformulier in